. .

Nieuws

Vrachtverkeer via Eurotunnel op schema

De ernsige vertragingen waarmee het vrachtverkeer te maken had bij de Eurotunnel lijken voorbij. meer…

Zespuntenprogramma: slanker, sneller en klantgerichter

Dr. Grube: "Deutsche Bahn moderniseert haar structuren, DB2020 blijft ons kompas" • Omzet in de eerste helft van 2015 gestegen • Stakingen en noodweer zetten EBIT onder druk • Alleen al op concernniveau is een besparing van EUR 700 miljoen gepland meer…

Thuis op alle wegen in Europa

DB Schenker Logistics - partner in transport over de weg en per rail in heel Europa. Tot in alle uithoeken. Waar rail ophoudt, gaat de weg verder en andersom. Beide sluiten naadloos op elkaar aan.

Landtransport

Locaties

Contactformulier

Voor meer informatie: e-mail sturen

Vliegen naar alle continenten

Snel, sneller, snelst. Tijd winnen, geen tijd te verliezen of goederen met een hoge waarde verzenden? Dan is het vliegtuig de meest logische keuze. Uw lading binnen Europa vervoeren, of naar een verre uithoek van de wereld: we doen dat zorgvuldig en op tijd!

Luchtvracht

Locaties

Contactformulier

Voor meer informatie: e-mail sturen

Thuis op alle wereldzeeën

Zeevracht is de voordeligste wijze van goederenvervoer. Zeker over grote afstanden. Kies uit diverse oplossingen en wij verzorgen het gehele vervoerstraject. Profiteer van onze hoge flexibiliteit, vele afvaarten, snelle transittijden, capaciteitsmanagement en betrouwbare vaarschema’s.

Zeevracht

Locaties

Contactformulier

Voor meer informatie: e-mail sturen

Meer dan vervoer van A naar B

Flexibiliteit, complexiteit, efficiency en kostenbeheersing. In de wereld van logistiek draait alles om slimme oplossingen en intelligente systemen. Tegelijkertijd is logistiek handelen vooral een kwestie van snel reageren en daadkracht tonen.

Contractlogistiek

Locaties

Contactformulier

Voor meer informatie: e-mail sturen

Wereldwijde beurslogistiek en meer

Voor complete logistieke ondersteuning van uw beurspresentatie of (sport)evenement. Maar ook delicaat vervoer van persoonlijke goederen of kunstobjecten regelen wij tot in de puntjes. Van verhuizingen tot speciale tentoonstellingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Fairs & Events

Locaties

Contactformulier

Voor meer informatie: e-mail sturen

DB Schenker wereldwijd

Ga naar: DB Schenker in

Kies een taal

Ondertekening Taalakkoord 27 januari 2015, Ministerie SZW

DB Schenker Logistics zet in op Taal

Bijna 30 werkgevers tekenden in Den Haag in het bijzijn van minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een akkoord over bevordering van taalvaardigheid op de werkvloer. DB Schenker behoort tot een van de koplopers. meer…

Investeren in jongeren

Samen met een voorhoedegroep van in totaal 26 bedrijven investeert DB Schenker Logistics in jongeren. Bij de start van landelijke WerkWeek ondertekende DB Schenker het 'Jongerenakkoord' in aanwezigheid van minister Asscher en Mirjam Sterk. meer…

Quick TrackingEenvoudig uw zending traceren met uw Schenker-referentienummer.

Type hier uw Schenker-referentie