. .

Nieuws

Baas van Morgen, JINC - Baas van Morgen

‘Baas van morgen’

Honderd kinderen aan het roer van Nederlandse multinationals. Bekijk hier het filmpje over Danil bij Schenker Logistics Schiphol. meer…

Thuis op alle wegen in Europa

DB Schenker - partner in transport over de weg en per rail in heel Europa. Tot in alle uithoeken. Waar rail ophoudt, gaat de weg verder en andersom. Beide sluiten naadloos op elkaar aan.

Landtransport

Locaties

Contactformulier

Voor meer informatie: e-mail sturen

Vliegen naar alle continenten

Snel, sneller, snelst. Tijd winnen, geen tijd te verliezen of goederen met een hoge waarde verzenden? Dan is het vliegtuig de meest logische keuze. Uw lading binnen Europa vervoeren, of naar een verre uithoek van de wereld: we doen dat zorgvuldig en op tijd!

Luchtvracht

Locaties

Contactformulier

Voor meer informatie: e-mail sturen

Thuis op alle wereldzeeën

Zeevracht - de voordeligste wijze van vervoer. Zeker over grote afstanden. Kies uit diverse oplossingen voor het gehele vervoerstraject. Profiteer van onze hoge flexibiliteit, vele afvaarten, snelle transittijden, capaciteitsmanagement en betrouwbare vaarschema’s.

Zeevracht

Locaties

Contactformulier

Voor meer informatie: e-mail sturen

Meer dan vervoer van A naar B

Flexibiliteit, complexiteit, efficiency en kostenbeheersing. In de wereld van logistiek draait alles om slimme oplossingen en intelligente systemen. Tegelijkertijd is logistiek handelen vooral een kwestie van snel reageren en daadkracht tonen.

Contractlogistiek

Locaties

Contactformulier

Voor meer informatie: e-mail sturen

Wereldwijde beurslogistiek en meer

Voor complete logistieke ondersteuning van uw beurspresentatie of (sport)evenement. Maar ook delicaat vervoer van persoonlijke goederen of kunstobjecten, verhuizingen of speciale tentoonstellingen regelen wij tot in de puntjes.

Fairs, Events & Special Products

Locaties

Contactformulier

Voor meer informatie: e-mail sturen

DB Schenker wereldwijd

Ga naar: DB Schenker in

Kies een taal

Trein China Europe Corridor, DB Schenker

Groupageverbinding China - Europa v.v.

Snelle distributie van goederen uit China naar bestemmingen in heel Europa • De primeur met een vaste dienstregeling over land voor groupage en deelladingen. meer…

Samenwerking RAI Amsterdam en DB Schenker, DB Schenker Logistics Nederland

Samenwerking met RAI Amsterdam verlengd

Onlangs heeft RAI Amsterdam de samenwerking met wereldwijd logistiek dienstverlener DB Schenker Logistics als officiële beursexpediteur verlengd. meer…

Quick TrackingEenvoudig uw zending traceren met uw Schenker-referentienummer.

Type hier uw Schenker-referentie